ذخیره و اشتراک گذاری
چطور کدها را ذخیره کنیم؟
کد های شما در مرورگرتان ذخیره میشوند. یعنی اگر صفحه را ریلود کنید و یا برق قطع شده و کامپیوترتان یکدفعه خاموش شود و ... کد های شما حذف نمیشود و در حافظه مرورگر باقی میماند. اما برای اینکه بتوانید کد ها را در سرور ابری ذخیره سازی کنید و همیشه به آن دسترسی داشته باشید، در دیوایس های دیگر بتوانید با همان کد خود کار کنید و هچنین کد خود را با دیگران به اشتراک بگذارید، باید ابتدا در کامپایلر ثبت نام کرده و سپس روی دکمه ذخیره که در تصویر زیر مشخص شده است کلیک کنید.

آیا میتوانیم یک کد را با دیگران به اشتراک بگذاریم؟
بله، با ذخیره کد در سرور ابری ادروکا، یک لینک اشتراک گذاری به شما داده میشود که میتوانید آن را برای دیگران نیز ارسال کنید. البته این کار فقط برای کد های عمومی امکان پذیر است (همه کد ها به صورت پیشفرض عمومی هستند). اگر کد خود را خصوصی کرده باشید، دیگر افراد نمیتوانند با استفاده از آن لینک، کد شما را ببینند.
